Sales asszisztensi álláslehetőség
Feladva 2018-12-05 16:16 | Megnézték: 77 | Azonosító: #71443
              
 
Értékelés: 0 ( 0 Szavazat)
Tipus:   állás
Megye:   Hajdú-Bihar megye
Város:   Debrecen
Vállalat neve:   Ozeki Kft.
Pozíció típusa:   Főállás
Szükséges tapasztalat::   1-2 év
Irányítószám:   4032

Debreceni irodánkba az írásbeli kommunikációt kiválóan ismerő és művelő, önálló feladatvégzésre képes munkatársat keresünk. A foglalkoztatás napi 8 órás főállású munkaviszony keretében történik. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Feladat:-Ügyfél kommunikációs anyagok írása-Termékismertetéssel kapcsolatos dokumentációk készítése az ügyfelek számára-Kapcsolattartás belföldi és külföldi ügyfelekkel magyar és angol nyelven
Elvárás:- felsőfokú végzettség- felsőfokú angol nyelvtudás, mivel az anyagokat angol nyelven kell elkészíteni és az ügyfélkapcsolattartás is ezen a nyelven történik- kiváló kommunikáció írásban- szakmai informatikai ismeret a dokumentációk írásához
Amit biztosítunk:Kellemes munkakörnyezet, könnyen megközelíthető munkahelyHosszú távú karrierlehetőség
Jelentkezni a job@ozeki.hu e-mail címre beküldött fényképes önéletrajzzal és a pozícióhoz kapcsolódó jelentkezési adatlap pontos kitöltésével lehet. A jelentkezési adatlap a www.jobs.ozeki.hu oldalon található.
Kérjük, olvassa el alaposan a pozíciót bemutató oldalt, hogy a pozícióhoz kapcsolódó összes fontos információt megismerhesse, tájékozódhasson az Ozeki Kft.-ről, valamint a jelentkezés módját pontosan követni tudja és emiatt ne érje Önt hátrány a jelentkezés során. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket!

Kérdezze a hirdetőt

Kérjük jelentkezzen be a hozzászolás küldéséhez.


Kapcsolat információ
Név: Ozeki Kft.
Felhasználó további hirdetései
E-mail küldés

Írja be a képen látott szöveget.
A lehetséges karakterek:
betűk a-tól h-ig, számok 1-től 9-ig.