Otthon, édes otthon eladó Bölcskén! • 7.300.000Ft
Feladva 2021-09-06 12:21 | Megnézték: 119 | Azonosító: #71982
              
 
Értékelés: 0 ( 0 Szavazat)
Tipus:   Eladó
Megye:   Tolna megye
Város:   Bölcske
Négyzetméter:   57 m²
Hálószobák:   2
Fürdőszobák:   1
Bebútorozva:   Nem
Háziállatok:   Nem
Telefonszám:   30/815 2529
Irányítószám:   7025

Most egyedülálló lehetőség kínálkozik fiatal házasok számára a különleges hangulatú Duna-parti községben. A település központjától csupán néhány percnyire, iskola, óvoda, boltok, buszmegálló közelében, barátságos kis házat kínálunk eladásra. Az 530 nm-es, gondozott telken álló, 57 nm-es, 2+1 szobás, összkomfortos ingatlan az 1960-as években épült, majd a közelmúltban részleges felújításon esett át. A kiváló statikai állapotban lévő, száraz, masszív falakat szigetelték, az elavult ablakokat modern, hőszigetelt nyírászárókra cserélték. Az épület teljes elektromos- és vízhálózatát felújították, a lakóhelyiségeket esztétikus járólappal és laminált padlóval burkolták, kiépítették a vízteres kandallóval működtetett központi fűtésrendszert. A házba a kábeltévét, vezetékes telefont és internetet is bevezették. A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező ingatlan aszfaltozott, közművesített utcában áll, a földgáz bevezetésére is adott a lehetőség.
Ez a kedves kis családi ház kiváló választás lehet fiatal házasok számára az otthonteremtésre, de – méretének, állapotának és felszereltségének köszönhetően - idősebb emberek szerettet otthonává is válhat.
 
Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.
 
Irányár: 7,3 M.Ft.
 
Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   
 
City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
 
30/815-2529                vizler.jozsef@citycartel.hu

Kérdezze a hirdetőt

Kérjük jelentkezzen be a hozzászolás küldéséhez.


Kapcsolat információ
Név: Vizler József
Telefonszám: 06308152529
Felhasználó további hirdetései
E-mail küldés

Írja be a képen látott szöveget.
A lehetséges karakterek:
betűk a-tól h-ig, számok 1-től 9-ig.